+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Mandag! Ny uke og nye muligheter, men som vi snakket om i går – etter kaffen!

Av Eric Heed | EricHeed.com | @EricHeedCom | mandag 13 januar 2020

Jeg er tidlig oppe, rutiner skal holdes og det er kaffe som gjelder og er førsteprioritet. Nå sitter jeg og venter på at ukas oppgaver (kall det gjerne pensum) skal slilppes og jeg kan komme igang. Det er litt hektisk uke så hvert minutt må brukes fornuftig.

Livet som student har vel ikke startet ennå, men i dag går nok startskuddet for det som er å regne som en vanlig studieuke. Uka som gikk var nok mer “slik fungerer det” og “dette kan man forvente”.  – Outlines på hva vi skal igjennom og hva som komme skal. Er ikke spes. redd for at det skal bli uoverkommelig, men litt spent på å se hvordan ukene legges opp og hva man skal forholde seg til fremover.

 

Unsplash

Så lenge jeg får meg min kaffe og noen minutter så synet klarner og alle vitale organer kobler seg på er jeg fornøyd. Snart… Snart er jeg klar for en ny uke og de nye mulighetene som det bærer med seg (sies det!).

Kjenner at jeg kanskje er litt i overkant ivrig så tidlig, men det får gå… BRING IT ON!

 

1 kommentar

  1. Litt ivrig, men elsker det🥰😄

    Svar

Legg igjen en kommentar