+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Jeg klarer ikke å legge det fra meg, skal bare

Av Eric Heed | EricHeed.com | @EricHeedCom | tirsdag 14 januar 2020

Det blir mange timer i bøker. Det er så deilig å være igang og selvsagt på fag jeg synes er veldig spennende. Følelesen av å ikke få nok er litt frustrerende og veldig deilig. Det kan nok være at jeg konsumerer langt over hva som er lurt på kort tid, men skal bare…

Ja jeg vet, det er lurt og ta små pasuer så man ikke brenner seg ut, men jeg skal bare lese ferdig den artikkelen, som henviser til den boka, som omtaler han professoren, som skrev den, osv… sånn baller det fort på seg og timene forsvinner i deilige fagbøker og spennende artikler.

 

Unsplash

De siste dagene har jeg vært minimalt sosial IRL og brukt timene og dagene med nesa i nyttig lesestoff. Når jeg først tar et studieår, på godt og vondt, vil jeg ha maksimalt utbytte av det også. Jeg har ikke tatt et studieår for å studere litt, jeg skal studere veldig =)

Hva har jeg igjen for det?

Jo, en hel del. Kostnaden på året drar seg inn på et par år med tanke på lønn i en relatert stilling. Jeg slipper trolig å pendle til Oslo for å få full uttelling for utdanningen jeg har (og påbygget) så det blir mer tid. God bonus er jo alltid større nettverk, masse utfordringer og kunnskapen så klart. Dette er jo vinn, vinn… vinn.

Snart tilbake til normalen, skal bare

Regner vel med at om noen uker har jeg fått lest på meg det jeg syns jeg trenger for å føle meg komfortabel i denne settingen og kan plassere ny kunnskap enklere. Det handler jo litt om å ha en god forståelse og et overblikk for å kjenne den tryggheten. Sånn er det iallefall for meg. Litt usosial er innafor i noen uker, så får jeg heller ta det igjen senere.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar