+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Livet starter – etter kaffen!

Av Eric Heed | EricHeed.com | @EricHeedCom | søndag 12 januar 2020

Kaffen er uten tvil det første jeg må ha på morgen. Livet starter etter kaffe. Harde fakta og sikkert en vane/uvane jeg deler med mange andre. I nød spiser fanden fluer, og i dag ble det pulverkaffe!

I dag er det søndag med fint lite på plakaten. Det blir en tur til Fredrikstad, litt fixing her hjemme og listverk som skal opp som siste rest på oppussingen av soverommet. Om alt går etter planen skal de nye garderobeskapene bli montert i uka som kommer. Vi har siden tidlig Desember vært uten skap og det er en utfordring med alt liggende i esker, bagger, osv. Man lager seg et visst system, men det mangler mye på at det er helt optimalt! Skal bli godt å få garderobeskap igjen! Like godt som å rive de gamle innebygde…

 

Unsplash

Tilbake til kaffen

Kaffe er alfa-omega for å komme igang for min del, og jeg drikker kaffen min med god samvittighet. Fakta viser at det tar om lag 10 minutter før du merker koffeineffekten etter at du har tatt den første slurken. En kopp kaffe inneholder også 11% av det anbefalt daglige inntaket av B2 – riboflavin, 6% av vitamin B5 – pantotensyre, 3% av kalium og 2% av magnesium.

Artikkelen om kaffe som trigget denne bloggposten sier også at overdrevet kaffedrikking kan føre til angst, depresjon og eufori. Enn så lenge er jeg på den riktige siden av den mengdegrensen der…

 

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

  1. Mandag! Ny uke og nye muligheter - EricHeed.com - […] er tidlig oppe, rutiner skal holdes og det er kaffe som gjelder og er førsteprioritet. Nå sitter jeg og…

Legg igjen en kommentar