+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Nå blir jeg student på heltid og i morgen er det første studiedag – spennende!

Av Eric Heed | EricHeed.com | @EricHeedCom | mandag 06 januar 2020

I morgen er det oppstart for studiene jeg skal gjøre i 2020. Det skal bli spennende å komme igang og få litt input og ny kunnskap om endringene som skjer relatert til markedsføring og sosialt media.

Leselysten er der! Det er spennende fag og ikke minst nyttige fag jeg skal igjennom. Litt spent på hvordan studiet er bygd opp og hvor inngående det er, men det får vi ta som det kommer. Det er jo ingen regel i at man ikke kan lese seg litt bredere enn hva som er i pensum om man føler at det blir for smalt. Jeg har jo en plan om hvor jeg vil videre etter dette, et par lesetimer ekstra om dagen er ingenting i det store og hele om det er det som skal til for å få ønsket bredde på studiet.

Kunnskapstørst og leselysten

Tenk om man hadde hatt denne leselysten og kunnskapstørsten når man var tjue! Oh well, det er jo ennå godt med tid til å lese på seg både det ene og det andre. I all rettferdighet var jo ikke dette fag som eksisterte når jeg var i student-alder og jeg gjorde tillsvarende. Det er vel derfor det er kjekt med en oppdatering på fagene også. Man blir ALDRI for gammel til å lære noe nytt!

Føler meg relativt oppdatert på hva som skjer fra et bruker perspektiv, delvis også i hva som skjer på den andre siden, men det er helt klart mye som skal læres det neste året. Vi får satse på at studiene gir meg den oversikten og kunnskapen jeg leter etter for å bli trygg og oppdatert i faget.

 

Unsplash

Jeg starter på studiene med blanke ark…

Bokstavelig talt – Skolebøkene har ennå ikke kommet i posten, så det pirrer litt i nysgjerrigheten med hva man trenger av bøker den første uken av studiene, og NÅR bøkene dukker opp her. Det er vel ikke værre enn å få noen scan av det man eventuellt må ha før de dukker opp, men en litt kjip setting. Studieplassen ble bekreftet rett før jul og jeg var rett på bestilling av bøker, men dette var ikke hyllevare. Shit Happens…

Alt det andre er på stell, motivasjonen på topp og jeg er klar for nye spennende dager!

Sidespor og en ekstra bredde på studieåret

Jeg har selvsagt en plan! Enkelte ting kan ikke læres i et studie og det er øvelse og innsats som gjelder. For meg er det vesentlig for fremtidige planer å bli bedre på å skrive. Selvsagt innebærer det å skrive godt for nett, søkbart bra, osv. men også det å skrive fengende, drivende og ikke minst salgbart. Gode tekster er også en del av kommende prosjekt og kompletterende til bildene mine. Her MÅ jeg gjøre en innsats utover det som ligger i studieplanen når det kommer til godt innhold.

Det er mye variabler, hva er egentlig godt innhold? Det finnes en fasit på alt fra antall ord, ordlengder, ordbruk, synonymer og søkbarhet, men innholdet… uansett hva det skal være om er kunsten å skrive det fengende og interessant. Der har jeg en utfordring jeg skal jobbe på i året som kommer paralellt med studiene. Som nevnt tidligere spiller ikke noen timer om dagen fra eller til så stor rolle i et år som dette.

Well spent money

Jeg tror nok at dette året er “well spent money” om man ser det i et perspektiv på noen år fremover…

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

  1. Mandag! Ny uke og nye muligheter - […] Livet som student har vel ikke startet ennå, men i dag går nok startskuddet for det som er å…

Legg igjen en kommentar